Ting du kan lave med din familie, når du er i Jylland

Det er sommer og tid til ferier! Hvis du leder efter et rejsemål med masser af aktiviteter og masser af solskin, så er Jylland måske det sted, du har drømt om. I denne artikel vil vi gennemgå 10 ting, som din familie kan lave i Jylland denne sommer, lige fra at nyde god mad og smuk natur til at opleve Danmarks rige historie. Disse aktiviteter vil gøre enhver rejse mindeværdig og fornøjelig, så gå ikke glip af dem!

Indendørsaktiviter

Indendørs aktiviteter er altid en god mulighed for børn. Jylland har masser af museer, gallerier og zoologiske haver til at underholde familien på regnvejrsdage, eller hvis solen pludselig forsvinder.

Udendørsaktiviteter

Hvis du gerne vil udenfor, men alligevel vil være tæt på, kan du tage over til Fyns Strand i Den Permanente – her kan du nyde solen uden at skulle gå for langt. Det ligger kun 30 minutter fra Aarhus, så du kan køre dertil på ingen tid!

Som det ofte er tilfældet med børn, vil de gerne lege, og løbe rundt. – Jylland har masser af grønne områder, hvor din familie kan nyde naturen sammen. Her er nogle forslag:

– Tag over til Fyns Strand i Den Permanente, og nyd lidt sol! Kun 30 minutter fra Aarhus er dette en god mulighed, når det regner eller er for solrigt udenfor. -Hvis dine børn .

– Hvis du vil være mere aktiv, hvorfor så ikke prøve Aqua Zoo i Rønde? Her kan du se pingviner og sæler helt tæt på, eller du kan forkæle dig selv med en tur i gyngebådene. Det er kun 30 minutter fra Aarhus!

– Udnyt nogle fantastiske vandrestier i Himmelbjerget eller Silkeborg. Måske i kan finde ægte rav nær dette sted. Vil du vide mere om rav? så klik her.

– Eller gå en tur i nationalparken Vadehavet! Det er kun 40 minutter fra Aarhus, så det er ikke så svært at komme dertil. Hvis du vil have noget mere eventyrligt, hvorfor så ikke prøve at sejle i kano? Der er masser af fantastiske udendørsaktiviteter i Jylland, som din familie vil elske!

Mad og drikkevarer

Hvem elsker ikke mad? Og når du skal spise ude med børn, skal du have en restaurant, der er lige så familievenlig. Heldigvis for dig har Jylland masser af lækre restauranter, hvor hele familien kan samles over et godt måltid mad. Her er nogle forslag:

– Havmø llen i Sletterhage er en smuk og hyggelig restaurant med god mad.

– Svinkløv Badehotel har lækre retter, og indretningen får dig til at føle dig, som om du er på ferie!

– Ruths Gård uden for Randers byder på alt fra røget kød til friske bær – det hele er lækkert!

– Moesgård Museumsrestaurant er et godt sted at nyde kød og fisk samt økologiske produkter fra caféen

Maden i Jylland vil gøre enhver familie glad – især hvis du kan lide bacon eller fisk og skaldyr! Det danske klima betyder, at du kan lave alle mulige udendørs aktiviteter, uanset hvor varmt det bliver. Kombinationen af mad, kultur og smuk natur er det, der gør Jylland så specielt. Jylland byder på rigtig mange oplevelser, som man som dansker bør opleve.