Sæt rammen for en hyggelig aften med vennerne

Sæt rammen for en hyggelig aften med vennerne

I de seneste år har vi erfaret, at det ikke altid er en mulighed at gå ud med vennerne. Natklubber, restauranter, caféer osv. har ikke været så pålidelige, som de plejer, og derfor har der været behov for at lægge hovederne i blød for at finde på andre aktiviteter – gerne nogle, som kan foregå hjemme.

Brætspil og kortspil er blevet populære igen, og lockdown har givet dem et ekstra boost. Der findes et utal af sjove spil lige fra klassikere som Matador og Trivial Pursuit, men også moderne klassikere som Ticket to Ride og Cards Against Humanity (aka. Det Dårlige Selskab).

Nogle spil lægger op til benhård konkurrence og kamp om sejren, mens andre allermest giver anledning til mange morsomme timer i selskab med vennerne. Åbner I en flaske vin, er der gode chancer for en underholdende og festlig aften, selvom barerne er lukket.

Flyt festen ud på terrassen

Når vejret tillader det, skal vi udnytte muligheden for at være udendørs. En kroketturnering i haven er altid sjov, men sørg altid for at have nogle tæpper klar, så dine gæster ikke fryser. Et andet alternativ til udendørs aktivitet kan være at tænde op i nogle vandpibe kul

Social Smoke laver et stort og varieret udvalg af smagsvarianter af vandpibetobak, så I kan skifte mellem nogle forskellige eller vælge en favorit. Der er masser af lækre smage som æble, mint, jordbær, bubblegum og mange andre.

Har du ikke allerede en vandpibe, kan du finde et stort udvalg af billige vandpiber, så du og dine venner kan få fyret op under en hyggelig aften. Vandpiben fungerer nemlig som et super samlingspunkt, hvor I kan sidde og sludre stille og roligt eller hygge med sang og sjov. Måske er det netop en vandpibe, der kan sætte prikken over i’et på jeres næste fest.