Hvad skal man have i sin skoletaske?

Er du ved at gøre dig klar til at vende tilbage til skolen? I så fald tænker du sikkert på, hvad du skal pakke i din skoletaske. Bare rolig! Vi har styr på det. I dette blogindlæg vil vi komme med de essentielle ting, som enhver elev bør have med i sin taske. Så uanset om du er folkeskoleelev, gymnasieelev eller universitetsstuderende, kan du læse videre for at få tips til, hvad du skal have med dig. En Topmodel skoletaske kan være en god start, så du har en skoletaske til alle dine ting.

Nødvendige redskaber i din skoletaske: Du kan ikke gå i skole uden dine vigtige redskaber. Hvilke er det? Det er de ting, du har brug for til hver lektion – f.eks. kuglepenne og et penalhus. Afhængigt af din aldersgruppe vil dette variere lidt, men det bør omfatte: Blyanter (HB eller B), kuglepenne i forskellige farver (sort/blå/rød), en lineal, viskelæder, overstregningstuscher og et penalhus.

Bøger til skolen: Det er ingen hemmelighed, at du har brug for bøger til skolen! Afhængigt af dine fag skal du medbringe forskellige tekster hver dag. Sørg for, at du har de rigtige bøger til alle dine lektioner. Hvis du er usikker på, hvad du skal medbringe, så spørg dine lærere.

Papir til skolen: Dette er noget andet end de vigtige redskaber ovenfor. Det omfatter ting som klistermærker og post-it-flag – alt, hvad du kan bruge til at tage noter eller organisere dig i timerne. Du skal bruge dem, så du kan holde styr på vigtige oplysninger, når de dukker op i løbet af undervisningen.

En notesbog til skolen: En notesbog er god til at tage noter og holde styr på vigtige oplysninger, når de kommer frem i undervisningen. Det vil også hjælpe dig med at holde dig organiseret. En god notesbog bør have masser af plads på hver side, så der er plads nok til at skrive alle dine tanker ned, efterhånden som de kommer – ikke kun de vigtige.

Et penalhus til skolen: Et penalhus er vigtigt, hvis du vil have orden i dine kuglepenne og andre papirvarer. Det er også praktisk, fordi det kan bruges som opbevaringsplads til småting som nøgler eller mønter, så de ikke bliver væk i din taske. Et Topmodel penalhus er her en oplagt ide, så det også kan se smart ud.

En lommeregner: Der findes mange lommeregnere – nogle er mere avancerede end andre! Afhængig af dit matematiske niveau og de fag, du tager, har du måske brug for en videnskabelig lommeregner, en grafisk lommeregner eller blot en simpel lommeregner. Hvis du er i tvivl, kan du spørge din lærer, hvilken type lommeregner du skal medbringe til undervisningen.