Er Ether stadigvæk aktuelt i dag?

Der sker rigtig meget på markederne for kryptovalutaer, og man har i den seneste periode set meget store fald, når det kommer til de helt store valutaer, hvor Ether er en af dem. Det store spørgsmål er så, om denne kryptovaluta stadigvæk er aktuel i dag. Mange vil svare ja, men vi har alligevel valgt at diskutere det i denne her artikel.

Fremtidsudsigterne på Ether

Ingen kan forudsige fremtiden, men hvis man skal lytte til en del såkaldte eksperter, så mener de, at der er en fremtid i Ether. Dette er altså kryptovalutaen, man anvender på blockchainen, der hedder Ethereum. Det er en meget god ting at have styr på disse to begreber. Mange søger efter “køb ethereum”, når de rent faktisk mener “køb ether”. Ønsker du forresten at gøre det, så kan denne danske side hjælpe dig på vej til dit mål: https://buyeth.dk/.

NFT’er

Hvis man kigger på udviklingen, der har været det seneste år, så kan man ikke lade være med at nævne NFT’er. Dette er en forkortelse for Non-Fungible Tokens. I slutningen af 2021 har der virkelig været meget hype på dette område, og mange mener, at det kommer til at fortsætte på den måde. Dette siger ikke nødvendigvis noget om kursen på Ether, men hvis efterspørgslen stiger for at kunne købe NFT’er, så burde prisen teoretisk set også sige. Dette forudsætter selvfølgelig, at man tror på teorien.

Stadig meget nyt for mange

Ethereum og Ether har efterhånden eksisteret i en række år, men alligevel er der ikke “mainstream adoption” endnu. Mange mener, at dette kommer til at ske, og 2021 var det tætteste vi har været på det indtil videre. Vi kan dog konkludere, at dette er nok. Mange ser stadigvæk Ether som en investering og ikke som noget, man kan bruge til noget. Investerer man penge, så skal man vide noget om det, man investerer i. Af denne grund er det en god ting at kunne finde frem til god information på området, og der er nogle få gode danske hjemmesider om emnet.

Wikipedia er i princippet heller ikke et dårligt sted, fordi der er meget information om krypto på den hjemmeside, og det bliver holdt opdateret af deres “community”.