Sæt navnemærkat i dit barns tøj

Hvis du har små børn, ved du, hvor vigtigt det er at holde styr på deres ting. En måde at gøre dette på er at sætte navneskilte på deres tøj. Det vil være med til at sikre, at det ikke bliver væk, og det kan også være med til at forhindre tyveri. I dette blogindlæg vil vi nævne fordelene ved at sætte navneskilte på dit barns tøj, samt hvad navneskiltene ellers kan bruges til.

Navnelapper forhindrer tøj og genstande i at blive væk

Hvis du har børn, så har du helt sikkert også oplevet en stykke tøj eller en genstand forsvinde i institution eller skole. Det er frustrerende både som forældre, men også for barnet selv, hvis det havde en stor betydning. Her er det, at navnelapperne kommer ind i billedet for ved at kunne sætte navneskilt i tøj, sko, flyverdragter, tasker og meget andet, så kan man nu selv og andre, der finder tøjet, vide, hvem der ejer det. Det minimerer risikoen for, at genstande og beklædninger forsvinder.

Sådan laver du navnemærkater

Hvis du gerne vil lave (LINk) til dine børn, så kan du nemt og enkelt designe dit eget, unikke mærke. Inde på Børneflapper kan du designe dit eget mærke. Det vigtigste er dog, at du skriver barnets navn. Gerne det fulde navn, så det bliver mere unikt. Der kan måske godt være andre ved tilfældighed, der hedder det samme fornavn, så efternavn er vigtigt. Og man kan med fordel skrive det fulde mellemnavn eller initialer for mellemnavnet.

Derudover kan du selv bestemme:

Skriftfarven: Hvis du ønsker, at selve navnet har en anden farve såsom lyserød, grøn eller blå. Så kan du vælge det.

Ikon: For at gøre mærkatet mere unikt, så kan man vælge et ikon. Der findes mange forskellige ikoner, hvor der både er noget for drenge og piger men der er også mange neutrale. Dertil kan du også bestemme, hvad farve ikonet skal være.

Vælg antal: Sidst men ikke mindst, så kan du vælge, hvor mange navnemærker du har brug for. Jo flere du bestiller, jo billigere er stykprisen. Og fra min erfaring, så kan man aldrig få nok af navne-etiketter.

Det kan du også bruge navnemærkaterne til

Udover at det er en nødvendighed at skrive i tøj, sko, overtøj of meget andet, så kan man også skrive det på skoletasker, penalhuse, madpakker og drikkedunks. Hvis barnet har et stykke legetøj med på legetøjsdag, så kan man nemt lige sætte et mærket på uden at ødelægge værdien.