11 tips til at finde den rette massør

Det kan være svært at finde en massør, men med disse syv tips kan du være sikker på at finde den perfekte massør til dig.

  1. Bestem, hvilken type massage du har brug for. Der findes mange forskellige typer massage med hver deres fordele. Svensk massage er et populært valg til afslapning, mens dybvævsmassage er fantastisk til at behandle specifikke muskelproblemer.
  2. Spørg rundt omkring efter anbefalinger. Venner, familie og endda din læge kan have forslag til gode massører i dit område.
  3. Tjek anmeldelser på nettet. Når du har indsnævret dine muligheder, kan du kigge på anmeldelser på nettet for at få en idé om, hvordan andres erfaringer har været.
  4. Sørg for, at massøren er certificeret. De fleste kommuner kræver certificering for at kunne udøve massageterapi. Dette sikrer, at massøren har gennemgået den nødvendige uddannelse og har viden om de forskellige typer massage.
  5. Spørg om terapeutens erfaring. Selv om certificering er vigtig, skal du også sikre dig, at terapeuten har masser af erfaring. Spørg om deres uddannelse, og hvor længe de har praktiseret massageterapi. Især erfaring med den form for massage, du netop efterspørger er vigtig.
  6. Find ud af, hvilken type miljø de arbejder i. Nogle massageterapeuter arbejder i spa-lignende miljøer, mens andre har en mere klinisk indstilling. Vælg det, der får dig til at føle dig mest komfortabel.
  7. Sørg for, at du føler dig godt tilpas med terapeuten. Du skal føle dig godt tilpas med din terapeut og kunne stille alle de spørgsmål, duhar. Hvis du ikke føler dig tryg, skal du finde en anden.
  8. Spørg om prisen. Massageterapi kan være dyrt, så sørg for at vide, hvad det koster, før du bestiller en tid.
  9. Find ud af, om din forsikring dækker det. Mange forsikringsselskaber dækker i det mindste en del af udgifterne til massageterapi, så det er værd at undersøge, om dit forsikringsselskab dækker det.
  10. Spørg om afbestillingsregler. Livet er nu, og nogle gange er du nødt til at aflyse eller flytte en aftale. Sørg for at kende politikken i forvejen, så du ikke bliver overrasket.
  11. Stol på din mavefornemmelse. I sidste ende bør du vælge den massør, som du føler dig mest tryg ved, og som du tror vil give dig den bedste behandling.