5 gode grunde til at drikke filterkaffe

Kaffe er ikke kun en stærk drik, der kan give dig et energiboost – den har også en række andre fordele. Kaffe kan forbedre din ydeevne. Koffein kan øge din opmærksomhed og koncentration, så du kan præstere bedre på arbejdet eller i skolen. Her er nogle af de bedste grunde til at drikke filterkaffe.

Filterkaffe er aromatisk

Findes der noget bedre end at nyde den friske, kraftige duft af kaffe? At vågne søndag morgen (eller enhvilken som helst morgen for den sags skyld) til duften af frisk kaffe er noget mange holder af.

Filterkaffe er billigt

Drikker man meget kaffe, kan det godt blive en dyr fornøjelse at købe kaffe ude. En pakke med filterkaffe koster typisk mellem 100 og 150 kroner for et kilo hele kaffebønner. Er du mere til den klassiske formalede Merrild 103, så koster den typisk 40-55 kroner pr. pose med 400 gram. Tjek tilbudsaviser for tilbud på Merrild 103 for så kan du virkelig få fyldt lageret op til billige penge. Her taler vi nogle gange ca. 30 kroner pr. pose.

Filterkaffe er nemt at lave

Det er utroligt nemt at lave filterkaffe. Det eneste du skal bruge er en kaffemaskine, et kaffefilter, vand og formalet kaffe. Vil du gøre kaffen en anelse fancy, så kan du skumme mælken med en mælkeskummer, men det er ikke som sådan nødvendigt. Kaffen er lige så god uden.

Kaffe kan være godt for helbreddet

Kaffe indeholder en række antioxidanter, der kan hjælpe med at bekæmpe frie radikaler i kroppen. Kaffe kan også øge dit stofskifte, så du forbrænder flere kalorier. Her er det vigtigt at påpege at det naturligvis kræver de rette mængder af kaffe. Det er jo ikke pokkers sundt at få det ind med drop. Spøg til side: husk at det også med kaffe gælder: alting med måde.

En snak over en kop kaffe er mega hyggeligt

Der er ikke noget bedre end at sidde sammen med en ven over en kop kaffe. Det er en af de hyggeligste ting, man kan finde på. Her kan man så catche up og der dannes et vidunderligt fællesskab over kaffen.