Går du op i sundhed og sport? Track din aktivitet med et ur

Sport er sjovt, sport er godt. Det er vigtigt at dyrke motion for at holde sig i bedre form. Men nogle gange kan det være endnu sjovere at følge med i ens egen udvikling. Er mit mål nået? Hvor langt har jeg igen? Hvor mange kalorier har jeg brændt af? og hvor mange kilometer har jeg gået i dag? Det spørgsmål kan du få besvaret med et ur med aktivitetstracker.

Til dig der dyrker sport

Hvis du går rigtig meget op i at dyrke sport, hvorfor så ikke investere i et aktivitetsur? I sådan et ur kan du også få en aktivitetstracker i, og på den måde se, hvor meget motion du dyrker på dags, ugentlig og månedlig basis. Hvad end sport du kan lide at træne, så kan du bruge uret til alt. Men kan uret holde under vand? Ja det kan de fleste, så det skal du ikke være bange for. På dit ur kan du også indstille forskellige mål, som du kan klare hver dag. Hvis målene bliver for lette eller for svære, kan du altid ændre dem, så de passer til dit aktivitetsniveau. En vigtig ting som folk ofte foretrækker, når de dyrker sport, er at høre musik. På mange ure kan du i dag vælge musik fra, så du ikke altid behøver at have din telefon med på slæb. Det kræver dog, at du har et sæt trådløse høretelefoner som kan forbinde via Bluetooth. På den måde får du en forhøjet motivation, som du så kan måle på dit ur efterfølgende.

Til dig der går op i sundhed

Hvis du ikke går ligeså meget op i sport som alle andre, så kan du altså stadig godt erhverve dig et aktivitetsur. Du kan blandt andet få af vide, hvor mange skidt du går om dagen, indsætte daglige, ugentlig og månedlige mål for din sundhed. Eksperter siger nemlig, at man skal gå 10.000 skridt om dagen, gør du det? Det kan du måle på dit ur. Vurdér også om du har smidt den rette mængde kalorier om dagen med dit nye ur. Mange ure har også den egenskab, at de kan tracke, hvor meget søvn du skal have. På den måde, kan du få et bedre overblik over, hvordan det står til med din sundhed.