Personlig udvikling på nyt niveau

Fysisk udvikling

Det kommende år skal være fyldt med udvikling for dig på alle aspekter. Det er din tur til at blive ekspert for hvordan du forbedrer dig på din fysiske kunnen. De seneste år er der kommet ekstra stor fokus på at at forblive i god form, både for ens mentale og fysiske helbred. Jeg er sikker på at jeg ikke behøver at forklare dig de positive fysiske aspekter af at dyrke motion. Derudover har man erkendt vigtigheden af at dyrke sport og motion for ens mentale helbred. De to ting går sjovt nok hånd i hånd. Selvom du føler du udfordrer dig selv på det akademiske niveau er det ikke nok for at opnå den ideelle og essentielle version af dig selv. Kom ud og få noget frisk luft, kom ud og stræk benene, pres dig selv lidt for en gangs skyld. Det gør bare forskellen. Hvis ikke du gør det for din egen skyld, så gør det for din familie, venner og partners skyld.

Mental udvikling

Mental udvikling er blevet det nye store indenfor personlig udvikling de seneste par år. Det er på toppen af debatten selv hos de allerstørste personer på jobmarkedet. De største direktører, de største iværksættere og generelt Danmarks mest proficiente ledere er godt klar over hvor vigtigt det er hele tiden at udvikle sig mentalt. De mindsker ikke blot risikoen for at kede dig ihjel men det har nogle enormt vigtigt helbredsmæssige fordele. Det er være psykisk presset ift arbejdsopgaver eller mentalt krævende situationer viser sig at give en markant øget hjerneaktivitet. Dette gør at din hjerne fortsat er sund, hvilket mindsker risikoen for alzheimers og stress.

Udvikling i teams

Selvom det giver dig nogle store helbredsmæssige fordele at dyrke motion og udvikle dig mentalt kan det også være overvældende hvis det ikke er i de rette mængder. Derfor er det vigtigt at du og dit team kan være med til at opnå netop de ovenstående emner, samtidig med at blive bedre: sammen.