Prøv floating I København og Aarhus

Kunne du godt tænke dig at prøve noget nyt? Floating kan være en ny og spændende oplevelse for de fleste. Læs mere om hvor du kan prøve floating henne her.

Hvad er floating?

Floating er en behandling, der indebærer at du flyder helt ubesværet i en tank, der er lavet specifikt til formålet. Tanken er lavet til at forhindre støj og lys at komme ind i tanken, hvilekt gør at du får en helt uforstyrret oplevelse. Samtidig er tanken fyldt med en saltvandsblanding, der gør at du flyder helt uden at skulle kæmpe for det. Det er en wellness behandling, der er lavet for at slappe af i krop og sindet.

Fordele ved floating

Floating er en dejlig afslappende og afstressende oplevelse, men det kan meget mere end det. Der er en lang række fordele at hente, både fysisk og psykisk. De mest åbenlyse fordele ved floating er, at det er godt for restitutionen og det kan være yderst behjælpeligt, hvis du lider af hudproblemer. Der er dog også en lang række fordele, som man ikke lige så nemt kan se. Her er tale om en række fordele i forbindelse med dit psykiske velvære. Floating kan virke mod stress, og hjælpe dig på vej mod at fine indre ro.

Hvor kan jeg prøve floating?

Det er muligt at prøve floating flere steder rundt omkring i landet, men det er nemmest at finde steder til det i de større byer. Specielt i København og Aarhus er der flere forskellige muligheder fot at komme afsted og opleve floating.

Hvad koster det

En floatin oplevelse for en person, ligger mellem 400 og 600 kroner. Så det er ikke helt billigt, men ligger samtidig ikke i den dyre ende, når det kommer til wellnessbehandlinger. Så det er samtidig en rigtig god gaveide til det beløb.

Så hvad venter du på. Prøv det, og se hvad det kan gøre for dig.