3 gode råd til dig, der skal på din første date

Hvis du skal på date med en kvinde, du har set dig lun på – eller som du måske forestiller dig kunne udvikle sig til en hed romance – så er det vigtigt, at du overvejer, hvordan du vil agere på den første date. Det betyder egentlig bare, at du skal være naturlig, men at du skal sørge for at efterlade et godt indtryk.

Vis dig fra din bedste side

Det første, du skal overveje, når du skal på date, er, hvordan du fremstiller dig selv. Det handler ikke om, at du skal ændre på dig selv, men derimod at du skal fokusere på at vælge noget ordentligt tøj, som giver et godt indtryk af dig. Det skal emme af personlighed, og samtidig skal det være behageligt.

 

Herudover bør du overveje at tage en god deodorant eller parfume på. Hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge, så kan du finde en oversigt over de bedste deodoranter til mænd her. Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis skal vælge én af dem, men det er en god idé at undersøge, hvad andre også godt kan lide.

Overvej nogle emner, som I kan tale om

Hvis du er den generte type, eller hvis du bare synes, at det er en smule grænseoverskridende at tage på en date, så er det en god idé at overveje nogle emner, som I kan snakke om, hvis det ender med, at du bliver nervøs. Det kan være en fornuftig måde at holde samtalen kørende på, hvis du går i stå.

 

Det kan dog også være akavet, hvis du pludselig skifter emne, men bare rolig – det er formentlig ikke kun dig, der er nervøs. Hvis du er som de fleste mennesker, så er der stor sandsynlighed for, at din date også bliver nervøs, hvis det er første gang, I taler sammen – eller bare jeres første stævnemøde.

Slap af og tag det hen ad vejen

Selvom du kan læse nok så mange gode råd om, hvordan du skal agere, når du er på date, så er det vigtigste blot, at du er dig selv, og at du forsøger at slappe af undervejs. Du bør se daten som en uforpligtende samtale mellem to mennesker og ikke meget mere end dét. Derfor kan du også sagtens tage den med ro.

 

Der er mange forskellige metoder, du kan gøre brug af, hvis du hurtigt bliver nervøs. Det er eksempelvis en god idé at have nogle pastiller med, hvis du pludselig bliver i tvivl om, hvorvidt du har dårlig ånde eller lignende. Sørg desuden også for at have en god deodorant på, så du ikke sveder igennem.