Hvad kan du forvente af et ophold på rytme efterskole?

Er du sprængfyldt med energi og elsker du rytme, bevægelse og at være en del af et tæt hold? Så kan et ophold på rytme efterskole være noget for dig.

Mange unge har oplevet en positiv personlig udvikling under deres efterskoleophold på linjen med rytmisk gymnastik. Det samme kan du komme til.

 

Hvad laver man på rytme efterskole?

På linjen for rytmisk gymnastik får du mulighed for en masse træning og fordybelse indenfor området. Du kommer til at lære en masse om god grundteknik, og kommer til at træne din krop til bedre bevægelighed, koordinering og til at blive god til at følge rytmen.

Koordinering omfatter både din egen motoriske udvikling, men også samspillet mellem dig og dine holdkammerater for at opnå en harmonisk opvisning.

Dine færdigheder indenfor både dans og gymnastik bliver trænet, og der er samtidig stort fokus på din udvikling som person.

Det sociale aspekt vægtes højt, og du vil få god mulighed for at knytte tætte bånd til de andre på holdet.

Godt sammenhold giver god træning.

 

Hvem er efterskoleopholdet med rytmisk gymnastik for?

Denne efterskolelinje er for dig, som søger at forbedre din koordinering, dig der gerne vil lære andre at kende i et godt miljø, og dig som ønsker at kunne udtrykke dig selv kunstnerisk gennem dans og gymnastik.

Er du en lidt sky og indadvendt person, vil denne linje kunne hjælpe dig med at åbne op overfor andre i et trygt og inkluderende miljø.

Nogle af kerneværdierne på rytmisk gymnastik hold er netop respekt for hinanden, udvikling i fællesskab, og godt socialt samvær.

Lyder alt dette som noget for dig, bør du overveje at tage et ophold på rytme efterskole. Du vil uden tvivl få et ophold med et stærkt fællesskab omkring dans og gymnastik, og en spændende og betydningsfuld oplevelse for livet.