Søgelænder, stil og sikkerhed

Horbelev’s DP Stålmontage har mere end 25 års erfaring inden for smedearbejde og specialdesign af rustfrie søgelændere. Med fokus på sikkerhed, funktionalitet og æstetik har virksomheden etableret sig som en pålidelig partner for bådejere på Lolland Falster og Sydsjælland.

Et søgelænder: en afgørende sikkerhedsdetalje

Søgelændere er ikke blot dekorative elementer på en båd, de tjener også som afgørende sikkerhedsdetaljer. DP Stålmontage, beliggende i Horbelev, specialiserer sig i fremstillingen af rustfrie søgelændere, der fungerer som en form for hegn rundt om båden. Udover at øge sikkerheden, bidrager søgelænderet også til bådens visuelle udtryk.

Skræddersyede søgelændere til din båd

En af virksomhedens styrker er evnen til at skabe specialdesignede søgelændere, der både passer funktionelt og æstetisk til den enkelte båd. Alle søgelændere er udført i rustfrit stål, hvilket sikrer lang holdbarhed uden bekymring for rust eller det æstetiske udtryk. Placeringen af søgelænderet er nøje overvejet med fokus på at optimere sikkerheden og bevægelsesfriheden ombord.

Kvalitet og passion for smedearbejde

DP Stålmontage’s ekspertise strækker sig ud over søgelændere og omfatter design og udførelse af stålaltaner, -terrasser, -trapper, indkørselsporte, rustfri håndlister samt aluminiums- og stålkonstruktioner. Virksomheden er drevet af kerneværdier som kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Kundeservice er essensen af deres tilgang, og de stræber efter at levere professionelt håndværk, der matcher og overstiger kundernes forventninger.

Lokal stolthed

DP Stålmontage har dybe rødder i Horbelev på Falster og er stolt af at være et veletableret smedeværksted ledet af den erfarne Smedemester, Dan Pedersen. Med mere end 25 års erfaring har virksomheden opbygget et solidt fundament baseret på ekspertise inden for skræddersyet smedearbejde. 

Virksomheden er kendt for sin kompromisløse tilgang til kvalitet, og hvert projekt udføres med omhu og præcision. DP Stålmontage stræber konstant efter at imødekomme kundernes behov og forventninger. Med et dedikeret team af erfarne håndværkere er de anerkendt for deres evne til at levere skræddersyede smedejernsløsninger af højeste standard. Det er denne kombination af erfaring, dedikation og lokal forankring, der gør DP Stålmontage til det foretrukne valg for bådejere på Lolland Falster og Sydsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

DP Stålmontage opfordrer alle, der søger efter et gelænder til båd, wire, beslag eller lignende, til at tage kontakt. Virksomheden står klar til at drøfte individuelle behov og ønsker. Når der er indsamlet tilstrækkelig information, udarbejder de gerne et uforpligtende tilbud, der matcher kundens specifikke krav og interesser.

For bådejere på Lolland falster og Sydsjælland er DP Stålmontage den foretrukne partner, der kombinerer erfaring, kvalitet og passion for smedearbejde for at skabe sikre og stilfulde søgelændere.