Mangler du en ny seng? 3 forskellige slags senge du kan vælge mellem

Nogle gange har man brug for at få opgraderet sin seng – enten fordi den er blevet slidt og gammel, eller fordi man har fået nye behov eller mangel på plads. Skal du vælge senge 180×200 cm eller en enkeltmandsseng på 90×200 cm? Det kommer helt an på din situation – læs mere her.

Dobbeltseng

En af de meste populære slags er senge 180×200 cm, som man også vil kalde en dobbeltseng. Her er der masser af plads, og du kan ligge og fylde alt det du vil, uden at din partner kan brokke sig eller mærke at du vender dig. Med senge 180×200 cm er du næsten garanteret en rigtig god nattesøvn, da du har plads til at folde hele kroppen ud, og du ender derfor heller ikke helt stiv dagen efter. Senge 180×200 cm er også en rigtig god seng til børnefamilien, hvis i ved at den yngste altid kommer snigende ind om natten. Her kan i alle sove godt, selvom der er kommet en ekstra mand i sengen, da der er god plads.

Trekvartseng

En lidt mindre sengestørrelse er trekvartssengen som er 140×200 cm. Denne seng kan også sagtens fungere til par, men I vil have knap så meget plads at boltre jer på. Denne seng er til de par der gerne vil ligge lidt mere tæt, eller kan også bruges til dig, som bor og sover alene. Det kommer helt an på præferencer, og hvor tæt du kan lide at sove.

Enkeltmandsseng

Den sidste mulighed er en enkeltmandsseng som er 90×200 cm. Denne seng er ret umulig at sove to personer i, så dette er en seng for dig, som sover alene. En enkeltmandsseng passer også godt ind i mindre værelser som mindre lejligheder, børneværelser mm. En god og pladsbesparende seng, hvor du stadig kan få en god nattesøvn.