Den nemme vej til 3 gode tilbud på varmepumper

Leder du efter en ny varmepumpe? Så er du heldig! Vi vil her præsentere en måde, du kan spare penge på, når du gerne vil købe en varmepumpe. Varmepumper er en fantastisk måde at holde dit hjem behageligt hele vinteren lang, og de kan spare dig penge på dine energiregninger. Så hvad venter du på? Læs videre for at få mere at vide.

Få 3 gode tilbud

Kender du siden 3byggetilbud? Det er en side, hvor du kan få 3 uforpligtende og uafhænige tilbud på varmepumper, og alt muligt andet, såsom at få lagt nyt tag, få bygget en ny carport eller hvad du nu skal bruge en håndværker til. Her kan du altså få 3 stærke tilbud på varmepumper. Du kan vælge mellem luft til luft varmepumper, men du kan også vælge luft til vand varmepumper.

Luft til luft – den mest almindelige type

Den mest almindelige type varmepumpe er luft til luft. Denne type varmepumpe tager varmen fra luften udenfor og pumper den ind i dit hjem. Fordelen ved dette system er, at det kan bruges i alle klimaer, så længe der er tilstrækkelig luftbevægelse til at give den nødvendige køling.

Luft til vand – til større boliger

Luft til vand-varmepumper er en smule dyrere end luft til luft-varmepumper, men de er også mere effektive. Denne type system tager varmen fra luften og overfører den til dit hjems vandforsyning. Det er ideelt til større huse, eller hvis du har en swimmingpool, da du kan bruge det opvarmede vand til at holde poolen varm.

Så der har du det – en enkel måde at få tre gode tilbud på varmepumper på. Alt, du skal gøre er at fortælle om dine ønsker og behov, skrive dine personlige oplysninger, og så skal du blot vente. Efter kort tid vil du modtage tilbud fra tre forskellige firmaer med tilbud, som er uafhænige af hinanden.