Red din døende telefon

Hvis du er som de fleste mennesker, bruger du din mobiltelefon til alting. Du kan sikkert ikke forestille dig at gå en dag uden den. Men hvad gør du, når din telefon begynder at gå i udu? I dette blogindlæg vil vi give dig syv tips til at redde din døende mobiltelefon.

1: Oplad den. Dette er ret indlysende, men mange mennesker er ikke klar over, at telefonens batterilevetid falder med tiden. Sørg for at oplade din telefon regelmæssigt, især hvis du ikke bruger den ofte. Det kan også være, at du ikke nødvendigvis skal oplade den helt op for hver gang. Sæt dig ind i, hvordan du bør oplade netop din mobiltelefon, for at sikre en længere levetid.

2: Slå placeringstjenester fra. Medmindre du bruger lokaliseringstjenester til navigation eller et andet specifikt formål, skal du slå dem fra. De kan hurtigt dræne telefonens batteri. På samme måde kan du med fordel undersøge, om der skulle være andre apps eller tjenester, der er slået til i baggrunden. Her kan det fx også betale sig at slå WiFi eller Bluetooth fra, hvis du kan undvære det. Det sluger også strøm.

3: Luk ubrugte apps. Hvis du har mange apps, der kører i baggrunden, kan de æde af din batterilevetid. Luk alle apps, du ikke bruger i øjeblikket, for at spare på strømmen. Mange bliver overraskede, når de skal foretage denne handling, når de finder ud af, hvor mange apps der rent faktisk ligger i dvale i baggrunden.

4: Reducer skærmens lysstyrke. Skærmens lysstyrke er en anden stor synder, når det kommer til at dræne batteriet. Reducer det så meget som muligt, uden at det bliver svært at se skærmen. Du bør altid skrue det langt ned om aftenen – også for at skåne dine øjne. Mange mobiltelefoner har i dag en mulighed for netop automatisk at justere lysstyrken på skærmen, så den følger døgnets naturlige lys.

5: Brug en powerbank. Hvis du oplever, at du konstant løber tør for batteri, skal du investere i en powerbank. Dette vil give dig mulighed for at oplade din telefon på farten. Det redder naturligvis ikke din mobiltelefon, men det kan gøre, at du får oplevelsen af at forlænge levetiden markant. En powerbank kan redde dig i mange situationer, hvor din mobiltelefon ellers var løbet tør.

6: Køb en ny telefon. Hvis alt andet fejler, er det måske på tide at anskaffe sig en ny telefon. Du behøver ikke at opgradere hvert år, men hvis din nuværende telefon er mere end to år gammel, er det sandsynligvis på tide med en opgradering.

7: Få den repareret hos en autoriseret forhandler. Reparation af Huawei og mange andre mærker og modeller er mulig hos flere forskellige forhandlere derude. De har nemlig mange reservedele i deres værksted – også batterier. Så du kan fx få udskiftet batteriet eller de dele, der måske ikke længere virker optimalt. Hvis du er heldig, får du en mobil tilbage, hvor du får oplevelsen og følelsen af, at den er helt som ny.