Sådan sparer du penge ved at købe stort ind 

Ønsker du at spare penge i disse tider, hvor inflationen er helt ude af kontrol? Det vil de fleste nok kunne nikke genkendende til. Du kan desværre ikke styre, hvor meget priserne stiger i samfundet. Til gengæld kan du styre dit eget forbrug, hvilket du måske bør begynde at fokusere mere på, i disse tider. Derfor får du i denne artikel 3 tips, til hvordan du kan spare penge ved at købe stort ind. Læs med nedenfor, hvis din pengepung gerne vil holde lidt ekstra på kontanterne. 

Levering af kildevand på kontoret 

Vand er noget af det, som du forhåbentligt forbruger meget af om dagen. Det er nemlig vigtigt at holde sig hydreret, for at kunne fungere optimalt i løbet af dagen. Dette er både vigtigt for fokus, humør og dit generelle velvære og sundhed. Hvis du arbejder på kontor, er levering af kildevand på kontoret en god mulighed for alle kollegerne på arbejdspladsen. Hvis du køber stort ind af vand, betyder det at stk. prisen af vand pr. flaske kommer helt i bund – gør derfor brug af levering af kildevand på kontoret.  

Køb mange flasker vin ad gangen 

Samme princip som med dit vand, kan du gøre brug af i forbindelse med dit vin-forbrug. På mange hjemmesider kan du få stk. prisen helt i bund, hvis du køber flere flasker ad gangen. På denne måde har du også altid en flaske klar, hvis du pludselig får gæster.

Køb tøj udenfor sæsonen 

Et andet besparelses trick, som du med fordel kan benytte er at købe tøj ind på de ”forkerte tidspunkter”. Et eksempel på denne strategi kunne være at købe din vinterjakke til næste sæson i marts, hvor alle butikkerne gerne vil af med deres inventar, som netop er gået ud af sæson. Denne strategi betyder, at du kan få fat i nogle gode tilbud!