Stolebussen: Udstillingslokale på hjul

Hvis du er ældre eller handicappet, kan det være en udfordring at besøge forskellige udstillingslokaler for at finde den helt rigtige stol. Stolespecialisten har derfor lavet Stolebussen – en bus med 15 forskellige stole, som vi kommer ud til dig med ganske gratis. Prøv din nye otiumstol i stuen, og få rådgivning og vejledning af fagpersoner. Vi kører Stolebussen lige fra Gedser til Skagen!

Prøv otiumstole hjemme hos dig selv

Hvis du er på udkig efter en ny stol, men synes det virker uoverskueligt at tage rundt til forskellige butikker for at prøve lænestolene, har Stolespecialisten løsningen. Vi sender nemlig Stolebussen ud til dig. Bussen kommer med op til 15 forskellige stole, så du kan prøve dem alle hjemme i stuen og finde den helt rigtige. Vi har både otiumstole med elektrisk og manuel betjening, og mange af vores stole kan tilpasses individuelt, så du får en stol, der passer perfekt til dig.

Lad Stolebussen komme til dig

Hos Stolespecialisten har vi flotte showrooms i både Osted/Lejre, Kolding, Glostrup og Odense, hvor du naturligvis er mere end velkommen til at besøge os – men hvis du ikke kan komme til os, kommer vi gerne til dig! Du kan udvælge de stole, du gerne vil prøve, og så bærer vi dem ind og placerer dem der, hvor du ønsker det. På den måde kan du også se, hvordan stolene vil se ud hjemme hos dig.

Stolebussen: Gratis besøg og professionel rådgivning

Du kan teste lænestolene i din egen stue, inden du træffer et valg. Det er gratis at få besøg af Stolebussen, og du er på ingen måde forpligtet til at købe noget. Derudover får du gratis rådgivning fra vores dygtige salgskonsulenter, der også er uddannede fysioterapeuter, som gerne vil hjælpe dig med at tilpasse stolen til dig – både dine unikke mål og funktioner som elektrisk sædeløft og fodstøtte – så du er helt sikker på at finde den perfekte stol.

Ergonomisk korrekt siddestilling giver bedre komfort og mindre belastning

Når Stolespecialistens konsulenter giver rådgivning omkring ergonomisk korrekt siddestilling, tager de udgangspunkt i nyeste viden om sundhed og bevægelse. De har fokus på, at stolen skal afhjælpe eventuelle problemer eller udfordringer, du har i din dagligdag, og på at finde en otiumstol, der giver dig den optimale siddestilling og komfort. Stolen skal aflaste dine muskler og led mest muligt, og derfor er det vigtigt at finde en hvilestol, der passer til dig, dine behov og ikke mindst din indretning.