Nem aftensmad med måltidskasser

Hvad skal vi have til aftensmad ? Det er et tilbagevende dilemma som de fleste familier kan nikke genkendende til.

Når man gerne vil tilfredsstille alle familiens ønsker og servere en nem aftensmad, som alle bryder sig om, så er det bestemt ikke en nem opgave. Samtidig skal der tages hensyn til eventuelle allergier – så som glutenallergi eller laktoseallegi – eller små kræsne børn.

Efter en lang dag på kontoret så ligger energiniveauet temmelig lavt og man her mest lyst til bare at smide sig på sofaen.  Inspiration til spændende madlavning kan i en sådan situation være svær at finde, især hvis køleskabet er tomt og det eneste man kan finde på er spagetti og kødsauce.

Takeaway er her den nemme – men knap så sunde løsning.  Et hurtigt smut forbi den lokale shawarma bar eller et telefonopkald til det lokale pizzaria kan trylle et lækkert aftensmåltid frem på rekordtid.  En løsning som med garanti gør alle glade, men næppe det optimale for hverken dit helbred eller din pengepung.

Men med mad udefra behøver ikke at være ensbetydende med usund takeaway mad.  Måltidskasser kan her været en spændende alternativ.  Markedet for måltidskasser er enormt og det kan være svært at vælge, da disse finde i alverden former og med forskellige temaer.  Men heldigvis tilbyder de fleste leverandører, at man kan afprøve deres måltid til en særlig lav pris, inden man laver en endelig beslutning.

Måltidskassen kan sammensættes ud fra individuelle ønsker, og man kan hos mange selskaber selv sammensætte den ugentlige madplan ud fra et udvalg af sunde og økologiske menuforslag. På den måde kan menuforslag fravælges, hvis de ikke lige falder i familens smag.

 

En anden fordel ved måltidskasser er, at de leveres direkte til dig i de korrekte mængder og med udførlige opskrifter, således at man ikke behøver at bekymre sig om turen til supermarkedet, for at finde de korrekte råvarer og mængder er nøje tilpasset, således at madspild undgås.  Levering kan ligeledes ske præcis til den adresse du ønsker – dvs. at der kan leveres til villakvarterer, lejligheder, kollegier og endda sommerhuse