Kan det betale sig at lære at lave sin SEO selv?

Mange virksomhedsejere overvejer at tage et SEO kursus, fordi de ved, SEO kan være et yderst rentabelt element i deres markedsføring. Men de er også klar over at det tager tid at lære denne disciplin, og derfor spørger sig selv, om det kan betale sig at lære det selvv.

 

Mit klare svar er: Ja det kan rigtigt godt betale sig at tage et SEO kursus og lære selv at gøre det. Og det er af den simple grund, at du er eksperten ifht dine produkter, du ved hvad dine kunder har brug for og du ved, hvordan du kan hjælpe dem.

Har du bare den mindste lyst til at skrive online tekster og formidle det stof du brænder for, så gør det.

 

Er det svært at lære den tekniske del af SEO?

 

Jo vist, der er noget teknisk SEO, du skal have styr på, men det er i virkeligheden ikke voldsomt. Det vigtigste er at du har lyst og mod på at skrive godt indhold, der er langtidsholdbart og gør en forskel for dine kunder.

Det tekniske er faktisk rimeligt simpelt og kan et langt stykke hen ad vejen ordnes, ved at følge en SEO tjekliste, som du lærer på et SEO kursus. Er der noget vanskelig SEO, kan du få dit SEO bureau til at stå for opsætningen af dette. Det er ofte bare en engangsting og så er du kørende.

 

Vil du til tops i google med god SEO, består opgaven herefter i at skrive godt indhold, der hjælper dine kunder.

 

Du bygger troværdighed med god SEO

 

Når du skriver dine tekster selv, og du ved hvad du taler om, så er du i høj grad med til at bygge stor troværdighed hos dine kunder. Gennem teksterne, får de en rigtig god fornemmelse af din faglighed og hvad du kan byde på, som ekspert indenfor dit område.

Det vil være nærmest umuligt for en tekstforfatter på et bureau at lave tilsvarende tekster, og derfor er det altså dig, der gør det bedst.

 

Det bedste er altså, at det ikke er så svært at lære SEO, som du tror. Du skal bare have fat i en god underviser, der kan formidle det på en enkel måde. Du vil hurtigt opdage at det ikke er raketvidenskab, og du vil med stor sandsynlighed blive grebet af det og elske de nye kompetencer, du har lært.