Ballon med logo og tryk

Ja, hvorfor skal du have en ballon med logo og tryk? Det kan der være flere årsager til, og en af dem er naturligvis, at det er smart reklame for dig og din virksomhed. Det er særligt smart, hvis du skal til et event, hvor du har mulighed for at dele balloner ud. Pludseligt vil du opleve, at en masse render rundt og reklamerer for lige netop din virksomhed.

Balloner er smarte

Balloner er desuden smarte, fordi de netop gør sig bemærkede. De flyver rundt i luften hævet over alle hoveder, og det er netop her, at det er smart med reklame. De vil være, hvor mennesker går, og de er derfor også til at få øje på. Det er altså en ret genial måde at skabe noget reklame på – især når det er mennesker, der render rundt med en ballon bare fordi det er sjovt, og som samtidig lettere uvidende eller uden at tænke over det gør noget godt for din virksomhed.

Du kan bestille disse balloner på nettet, hvor en ballon med logo kan designes helt efter ønske og behov. Du klikker blot ind via linket for at komme til siden, hvor du kan bestille ballonerne. Her kan du vælge farven på ballonen. Det er en god ide at vælge den farve, der også er en del af din virksomheds brand. Hvis ikke der er en farve, har du frit valg. Men husk, at dit logo på ballonen skal være synligt, så du skal ikke vælge en farve, hvor du risikerer, at det forsvinder. Men du må gerne være kreativ, og med en sprudlende farverig ballon får du da sikkert også mest blikfang, modsat en almindelig hvid eller sort ballon, som ikke skiller sig lige så meget ud fra mængden. Så du skal også huske at tænke en smule strategisk.