Derfor er mælkesyrebakterier gode for din baby

Når man er nybagt forældre, kan det være svært med alle de nye ting, som man pludselig skal forholde sig til og tænke over. Det kan være super svært, synes jeg i hvert fald selv, at navigere i, hvad der er rigtig og hvad er der er forkert. Og så sort hvidt kan man egentlig nok heller ikke sætte det op. Fordi en ting som jeg har fundet ud af er helt sikkert, at alle børn er forskellige og har forskellige behov. Også selvom de er børn af samme forældre. For mit eget vedkommende kan jeg huske, at den måde som jeg kunne trøste min datter, som er min førstefødte, på, slet ikke virkede på min søn. Deres udvikling var også vidt forskellige, så selvom de uden tvivl af både sind og udseende ligner hinanden, så er de også meget forskellige og helt deres egne. Det er nok noget af det vigtigste, som jeg har gjort mig af erfaringer inden for forældre livet, men når det så er sagt, er der selvfølgelig en masse generelle anbefalinger, som man kan følge og tilpasse til sit liv. Noget som har fyldt meget hos mig er mælkesyrebakterier til baby, jeg har været meget i tvivl om, hvordan jeg sikrer mig, at deres maver har de bedste vilkår og forudsætninger. Jeg har i mange år gjort brug af Sempers produkter til maven, da jeg altid har været med tilfreds med effekten af dem. Semper laver Semper dråber med mælkesyrebakterier, og disse kan være rigtig gode til, hvis maven og de gode tarmbakterier har brug for lidt hjælp til at skabe et godt miljø.   

Sempers produkter til maven indeholder probiotika, og ved disse er den mest almindelige bakterie som bruges: mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterier er med til at bidrage til en god tarmbiota, og derfor kaldes de også mavens bedst ven. Du finder både Semper D-vitamindråber med mælkesyrebakterier, Semper dråber med mælkesyrebakterier og Semper tyggetabletter, fælles for alle tre er at de indeholder mælkesyrebakterier, mere præcist den naturlige mælkesyrebakterie L. reuteri Protectis, som også findes naturligt i tarmen og i modermælk. Doseringen er 5 dråber eller 1 tablet om dagen, og denne dosis indeholder mindst 100 millioner levende L. reuteri Protectis mælkesyrebakterier.