Firmagaver til dine ansatte? Sådan gøres det nemt

Mange medarbejdere sætter mere pris på den årlige firmajulegave, end chefen lige er klar over. Mange ser firmajulegaven som en slags ”tak” for alt det, som man har lavet i løbet af året. Derfor er det vigtigt, at du som chef sørger for, at du har styr på firmajulegaverne i år, så der ikke er nogen, der bliver skuffede. Det er en del af de opgaver, som man skal sørge for at holde styr på, hvis man ønsker at være en god chef.

Sådan gør du det nemt

Find julegaver til dit firma nemt på internettet. I dag er der mange firmaer, der bruger denne metode i forbindelse med firmajulegaver, fordi det ganske simpelt er så nemt. Med denne metode kan man nemlig give et beløb til hver medarbejder, hvor de selv kan vælge mellem et udvalg af forskellige genstande. Så bliver det ikke meget nemmere som chef for en virksomhed at stå for firmajulegaver.

Alle får det, de gerne vil have

Det kommer måske også til at virke lidt spøjst, hvis du skal til at gå rundt på kontoret for at spørge dine forskellige medarbejdere om, hvad de godt kunne tænke sig i firmajulegave. Nogle ville faktisk synes, at det var på grænsen til at være over grænsen. Derfor er denne metode smart, for du sikrer dig, at alle får det, de gerne vil have – uden at du skal spørge dem.

Der er ingen forskelsbehandling

Du har sikkert folk ansat i dit firma under forskellige forhold. Man fortjener naturligvis en større løn, hvis man arbejder mere, eller hvis man har mere ansvar på arbejdet. Men når det kommer til firmajulegaver, så bør man ikke gøre forskel på sine medarbejdere. Det er jo heller ikke sikkert, at de andre medarbejdere ved, hvad deres lønforskel er. Du kender sikkert nogle medarbejdere bedre end andre, og måske du ved, hvad nogle af dem gerne vil have – men ikke alle. Så er denne metode langt mere sikker, når det kommer til firmajulegaver.

Husk at tjekke op på reglerne om SKAT i forbindelse med firmagaver

Husk, at der er nogle regler for, hvor meget man må give sine medarbejdere for i gave, uden at de skal betale skat af det. Det er ikke så sjovt at få en stor gave, hvis man også skal betale noget for at få den. Derfor er det noget, som du lige skal være sikker på at være obs på.

Brug din tid fornuftigt

Som chef i egen virksomhed kan du sikkert nikke anerkendende ”ja” til, at der er nok at se til. Derfor er der absolut heller ingen grund til, at du skal bruge din dyrebare tid på at gå ud og shoppe til firmajulegaver. Gør det nemt for dig selv, og gør alle dine ansatte glade på samme tid. Så bliver det altså ikke bedre – og det er altid fedt, når den nemmeste løsning også er den, der er den bedste. Nu er du klar til julen i firmaet!