Gode og tilfældig tips, du kan bruger internettet til

Ja, der er stort set ikke det, man ikke kan bruge internettet til. Det er en vild ressource, vi alle har til rådighed. Man kan finde alle typer af informationer på nettet. Det er da også derfor, at nettet er blevet en del af smarte dimser, vi kan tale til i vores hjem og stille spørgsmål, hvorefter vi på et øjeblik får præsenteret svaret med informationer hentet på internettet. Herunder finder du et par sjove facts på noget, du kan bruge internettet til at få svar på.

Skal du have en komplet oversigt over danske supermarkeder?

Ja, det kan der være mange grunde til. Måske du har behov for at overskue, hvor mange danske supermarkeder der findes nær dig. Det smarte er faktisk, at der er utroligt mange oplysninger samlet et enkelt sted. Hvis du har fundet et eller flere supermarkeder, kan du klikke direkte ind på dem og få vist mange flere brugbare informationer om det enkelte supermarked. Her er et link til deres egen hjemmeside, informationer om åbningstider og et indlejret kort, der viser, præcist hvor supermarkedet ligger placeret.

Skal du vide noget om Sankt Hans?

Og så er der det mere tilfældige, som snakken alligevel kan falde på i tide og utide. Når tiden er omkring Sankt Hans, har du måske prøvet at sidde med familien, hvor snakken pludseligt går på, hvorfor vi egentlig fejrer/afholder Sankt Hans. Det kan være, at nogle har hørt noget en gang, og derfor mener, at det er grunden. Det kan også være, at andre har et kvalificeret bud alene ud fra navnet. Men her kan internettet altså noget. Slå hurtigt ud ved en søgning, og så har i svaret på, hvad Sankt Hans går ud på samt historien bag selve dagen. Det er lynhurtigt at indhente informationer på denne måde.