Hvad er linkbuilding

Når du lader andre websteder, blogs eller lignende websteder linke til dit eget websted fra søgemaskinernes synspunkt, betragtes linket som en form for anbefaling. IE. Hvis du får et link fra børsen.dk, anbefaler børsen.dk dit websted. Jo flere anbefalinger du får, jo højere bliver din placering. Selvfølgelig er der mange måder at opbygge links på, men vi vil diskutere dem yderligere nederst på siden.

Linkbuilding er en af ​​de mest bekymrede dele af SEO, og det har både positive og negative sider. Nogle mennesker mener, at linkbuilding ikke bør gøres, fordi det vil skade stedet, og nogle mennesker synes, det er det bedste inden for SEO. I de senere år har vi analyseret mere end 1,2 millioner domæner. Gennem denne analyse har vi bevist, at links er nødvendige for stærkt konkurrencedygtige søgeord.

Du kan læse hele artiklen her. Big data analyse af links og placeringer på Google. Men det vigtige er, at det er links af høj kvalitet, ikke kun at købe links for at opnå naturlige linkprofiler. Men alt i alt er det altid dit valg, om du vil etablere et link. Ifølge Googles retningslinjer er etablering af links ikke tilladt.

Vi ved, at det kun er ved at bruge linkbuilding, at det er muligt at få en god placering på konkurrencedygtige søgeord. Men når vi skal udføre denne del, er det vigtigt, at du blander de forskellige linkkonstruktioner godt, så du kan få en lang række linkprofiler, der ser naturlige ud. Linkbuilding skal være afsluttet over tid, for at links kan flyde naturligt, hvorfor de fleste linkbuilding -aftaler udvikles som en løbende proces.

90% af SEO -udbydere bruger normal linkbuilding, og vi tilbyder også denne mulighed, fordi den er billigere i forhold til manuel eller opsøgende linkbuilding.

Normal opbygning af links betyder, at du får links fra blognetværket (PBN), for eksempel skriver elever artikler om produkter og lægger dem ud på internettet. Det giver dig links med en betydelig grad af tillid, der kan bringe lave eller moderat konkurrencedygtige søgeord til toppen af ​​Google.

Hvis du i dag er færdig med at bygge link af udbyderen, men ikke er sikker på, hvor dit link kommer fra, bedes du anmode om en liste. Hvis din udbyder ikke ønsker at distribuere listen, kommer den sandsynligvis fra et linket netværk. Vi giver altid en liste over alle de links, vi laver. Almindelig linkbygning er billig og effektiv. Vi anbefaler altid at kombinere det med andre linkbygningsformer.

Opsøgende linkbygning

Dette er den mest moderne metode til linkbuilding på grund af dets høje kvalitetsniveau. Omkostningerne er lidt højere end manuel linkbuilding hver. Links, men bedre kvalitet og sikrere. Opsøgende betyder, at du går ud for at finde bloggere, der ønsker at skrive om dine produkter eller tjenester for penge eller gaver. Hvis du ikke er sikker på, at du klart definerer det som et betalt indlæg i dit indlæg, overtræder dette stadig Googles retningslinjer og overtræder loven. Men det giver gode links fra relevante bloggere.

Manuel Link Building

Manuel linkbuilding er en af ​​de ældste metoder til at levere links til websteder. Det er også den sikreste metode. Med hensyn til dets enkelhed har du nogen, der kan finde linkmuligheden eller gøre det selv. Du kan finde linkmuligheder fra gratis websteder, eller du kan finde linkmuligheder fra websteder, hvor du betaler for links. Det kan være fra. dags.dk, business.dk eller andre websteder, hvorfra dine konkurrenter får links. Vi kan blandt andet udføre konkurrentanalyse på konkurrenternes links og finde ud af, hvor de får linket fra. Har flere af dine konkurrenter links fra f.eks. Dagens.dk, så giver det mening at kontakte Dagens.dk og se, om din side også sandsynligvis får et link derfra. Det holder din side i samme højde som dine konkurrenter, og herfra er den bare bygget på dette grundlag, så din side får flere og bedre links end dine konkurrenter. Manuel konstruktion af links er meget tidskrævende, men da links bliver ekstremt forskellige, er dette også en af ​​de sikreste metoder.

Pressemeddelelse

Når vi begynder at lære mere om links, vil pressemeddelelser have en helt anden stemme, for på den måde forfølger vi ikke kun branding.

Vi kan også bruge pressemeddelelser til at få links til websteder. Vi har kontaktet flere danske journalister, herunder freelancere og interne journalister. Når du har en meget god historie, der kan være overskriften på en lille eller stor lokalavis, så kan du være heldig at få nogle gode nyheder på denne måde Link.

Det tager lidt ekstra tid at lave en linket pressemeddelelse, og en af ​​de metoder, du ofte bruger, er at analysere indholdet af historien på dit websted. Her linker forskellige aviser ofte til artikler.

Omtaler og mærker giver også Google tillid og får naturligvis i sidste ende links. En stor omtale på Internettet vil dog også give dig motivation, og jo større medier, jo større tillid er medierne.