hvor dybt kan en metaldetektor måle?

Hvis du interesserer dig for metaldetektorer, så har du sikker spurgt dig selv om, hvor dybt en metaldetektor kan måle?

I denne artikel vil vi dykke ned i, hvor dybt en metaldetektor kan registrere og hvilke faktorer som påvirker dette. 

De fleste metaldetektorer kan registrere objekter, der er omkring 10 – 20 cm. dybe. Under ideelle forhold kan en metaldetektor i mellemklassen nå 30-45 cm. under jorden. Nogle specialiserede detektorer kan gå så dybt som 20 meter.

Der er mange faktorer som spiller ind, i forhold til hvor dybt en metaldetektor kan måle. Herunder lister vi de tre største faktorer som spiller ind: 

Objektet

Størrelsen, formen og orienteringen af ​​det, du leder efter, påvirker, hvor dybt du kan registrere et objekt.

Metaldetektorer kan kun registrere metalgenstande. Hvis du leder efter diamanter eller træ, er du uden held. Mere præcist kan denne slags genstande være en tabt ring eller et sæt nøgler. Det kan også være en begravet skat, men uanset hvad det er, er det en metalting.

Jo mere du ved om dit mål, jo bedre forberedt er du på at finde det. Et måls metalliske sammensætning, størrelse, form og orientering påvirker, hvor dybt en metaldetektor kan gå.

Metaldetektoren

Kvaliteten af den metaldetektor du bruger, har ligeledes en stor betydning. En metaldetektor i dårlig kvalitet måler ikke lige så godt, som de dyrerer modeller. Der findes mange forskellige former for metaldetektorer, og det er særligt frekvensen og søgespolen, som har betydning og kvaliteten af din metaldetektor. 

Metaldetektorer kan købes mange steder, men hvis du ønsker at købe en metaldetektor i god kvalitet, så skal du besøge Treasurehunter.dk.

Mineraler i jorden

Mineraler i jorden kan ligeledes påvirke søgedybden, hvilket er vigtig at have fokus på. Der kan være stor forskel på jorden, i forhold til hvor i verden man befinder sig.