Hvorfor er et osteabonnement den bedste gave til ham ?

Jeg ved, hvad du tænker. Hvad i alverden skal jeg give min far/bror/bedstefar til jul? Han har alt, og han er helt umulig at købe ind til! Det er på tide at holde op med at stresse, for den perfekte gave ligger lige foran dig: Køb et gaveabonnement, som er et abonnement på oste! Og det er naturligvis kun det rette valg, hvis han kan lide oste!

Hvad er et osteabonnement?

Det er et abonnement, du køber, hvor du kan vælge i mellem 3 typer. Den første er på 1 måned abonnement. Her får du leveret oste i én enkel måned. Det er et godt valg, så man lige kan se det hele an, og det er også en passende tid, hvis han ikke spiser så meget ost. Så kan du vælge et abonnement på 3 måned. Her får du leveret oste 3 måneder i træk. Men får leveret nye ostetyper for hver måned, så man ikke ender med at få de samme. Det gør sig også gældende, når man vælger et abonnement på et halv år, altså 6 måneder. Osteposten vil altid sørge for, at ostene er varieret.

Hvad får man?

Man får leveret oste i sin osteabonnement, som består 4 forskellige håndværksoste. De 4 stykker består af 200 gram hver, så du får 800 gram ost i alt. Ostetyperne kan varierer. Det kan være lige fra danske special-oste til de populære udenlandske oste. Så køb et ostebonnement allerede i dag til en osteelsker du holder af.

Er ost sundt?

Ja, ost er helt sikkert sundt. Ost indeholder ingen kulhydrater (sukker), men indeholder en masse protein og calcium, som giver dig stærke knogler, muskler og tænder. Og hvis han også elsker at spise smør eller andre former for smørepålæg til sit brød – så er der intet problem! Oste findes i mange forskellige variationer, så der er noget til enhver smag.