Jul, jul, juuuuulekalendergaver!

Har du nogen på din liste, som elsker at prøve nye ting? En, der har alt og gerne vil have noget nyt legetøj? Så er en julekalendergave det perfekte du kan give dem! En adventskalender er en sjov måde at give dine venner, familie kone eller kæreste en spændende gave som overasker hver dag op til jul. Hver dag åbner den heldige person en ny luge og afslører en lille godbid, et stykke legetøj (både til børn og fræk julekalender til voksne), som de kan nyde indtil den allersidste luge (forhåbentlig bliver den først åbnet den 24. december, men der findes altså folk som ikke kan styre sig og åbner den alle på en gang!).
Mange huse i Danmark fejrer julen ved at åbne en eller flere luger hver dag op til jul som en del af deres adventskalender. Ideen stammer fra katolske klosterkalendere, som startede den første søndag i advent (den sjette søndag før jul). Den moderne adventskalender kan spores tilbage til det 18. århundredes Tyskland, hvor den primært blev brugt som en velgørende aktivitet. Mange virksomheder fremstiller nu også adventskalendere til velgørenhedsformål.

Men vidste du egentlig hvor mange utrolig lækre julekalendere der findes i dag? Altså den der choko kalender jeg fik da jeg var barn er jo rene peanuts til hvad der faktisk findes, specielt er imponeret over de mange lækre kvalitets produkter som bliver lavet til en overkommelig pris, ja det virker faktisk meget som om at virksomehderne de virkelig bakker op omkring det med julen er gavernes tid, for der er f.eks én sexlegetøjs julekalender som har produkter til 4400 kr i udsalgs pris, som bliver solgt til bare 1200 kr! det er da for vildt. Så ved man at det bliver en god jul hvis sådan en bliver givet til en. 
Der er naturligvis også de mange eksklusive slik, lakrids og chokolade julekalender, og der findes vin, portvin og anden spiritus julekalender. 

Til de små findes der jo mange legetøjsjulekalender, f.eks i biler, lego eller Star Wars. 

Der findes en julekalender til enhver smag. 
Du må igang med at browse og besøg julekalendergave.dk, her finder du også de frække.