Mit jagttegnskursus

I min familie har vi altid været meget nede på jorden, som i at vi altid har været meget stille og rolige, vi roder os ikke ud i noget som helst nyt. 

Jo altså vi tager ud og spiser en gang imellem og har også rejst indimellem i nogen af ferierne, men det er også bare hvad et klassisk menneske ville gøre. 

Men vi laver aldrig noget nyt, noget vi ikke havde forestillet os eller prøvet før, Jeg husker en dag i ferien hvor vi  var ude og gå en tur i skoven, en af dem hvor man kan se rensdyr osv. 

Der fik vi snakket en masse igennem og igen bare kedelige ting som, hvad man nu rendte rundt og lavede for tiden og hvor vi skulle hen næste gang.  

Da jeg blev spurgt om jeg foretog mig noget spændende svarede jeg egentligt ikke, Hun begyndte at fortælle mig om hvilke ting jeg kunne lave og at det ville være sundt for mig at komme i gang med noget nyt. 

Men det lyttede jeg ikke rigtig til da jeg havde travlt med at kigge på dyrene, det var her jeg begyndte at tænke over Jagttegnskurser.dk noget jeg faktisk godt kunne se mig selv i. 

Det ville være nyt og spændende og jeg tænkte det bare var om at hoppe ud i det, hvilket jeg gjorde hurtigt var jeg i gang.  

Da jeg efterfølgende fortalte min familie om det virkede de faktisk ret interesseret den her gang og før jeg vidste af det var hele familien med. 

Det var lige hvad vi havde brug for, noget spændende og hyggeligt, vi kunne få vores familietid uden at kede os. 

Det hele var perfekt og det viser bare at man skal hoppe ud i hvad man nu sætter sig for.