Sådan laver man den bedste pizza trin for trin med caputo mel

Ingredienser:

ingredienser: 1) 1 kg Caputo pizzabrød

2) 1 pose tørgær

3) 500 ml lunkent vand

4) 2 spiseskefulde olivenolie

5) 1 spiseskefuld salt

6) Dine yndlingsfyldninger!

Metode:

1) Bland Caputo-mel, gær, vand og olivenolie sammen i en stor skål, indtil det danner en klistret dej.

2) Hvis dejen er for våd, skal du tilsætte lidt mere mel. Hvis den er for tør, skal du tilsætte lidt mere vand.

3) Ælt dejen i 10 minutter, så den bliver til en glat kugle. Tilsæt salt og ælt i enmere minut.

4) Læg dejen i en smurt skål og dæk den til med et fugtigt klæde. Lad den hæve på et lunt sted i 30 minutter til en time.

5) Når dejen har fordoblet sin størrelse, vendes den ud på et melet underlag og deles i to kugler.

6) Forvarm din ovn op til 250 grader C.

7) Rul hver dejkugle ud til en tynd cirkel, brug så meget mel som nødvendigt for at undgå at den klistrer.

8) Overfør dejen til en smurt bageplade og top den med dit yndlingsfyld.

9) Bag i 10-15 minutter, eller indtil skorpen er gyldenbrun, og osten er smeltet og boblende. Nyd den!