Tag de mindste med i haven med Winther’s trehjulede cykel

Findes der noget så skønt som at se børnene virkelig hygge sig ude i haven med sand, vand, mudder og frisk luft? For at fuldende legen for børnene, skal de selvfølgelig have en klassisk Winther trehjulet cykel med tippelad fra vikingserien, så både yndlingsbamsen, dukkerne og bilerne kan komme med og der kan fragtes sand og jord til sandslottet. Så udvikler børnene både fantasien og lærer legende at få styr på motorik, afstandsbedømmelse og balancen.

Alsidig anvendelse

De flere fine farver gør den trehjulede cykel ideel både til piger og drenge i alderen 1-4 år, når der skal store fantasifulde projekter igang i haven. Med tipladet kan junior også hjælpe til med havearbejdet og fragte blomsterløg, jord og potter og på den måde bliver det pludselig et familieprojekt der inkluderer de små, når der skal styr på haven.

Velkendt kvalitet og design siden 1933

Winther’s trehjulede cykel med tippelad er udviklet med barnets udvikling for øje. Der er lagt stor vægt på sikkerhed og kvalitet og på at cyklen skal være med til at styrke motorik, sanser, fantasi og skabe bevægelsesrum og glæde. Det velkendte, klassiske design gør også at vi kan genkende den og måske genskabe minder fra vores egen barndom, når vi ser junior drøne rundt på den.

Den trehjulede cykel har vi kunnet drøne rundt på i mange år. Helt siden 1930’erne er den blevet produceret og gennem årene har den også været til at finde i institutioner, hvor den med sit fine design og den gode og robuste kvalitet også passer godt ind. Ud over den trehjulede, er der også andre gode legecykler og redskaber i samme vikingserie. Blandt andet trillebøren, cykeltaxien med vogn og løbehjulet er god til at få legetøjet og de legekammeraterne med på ture rundt på legepladsen i børnehaven.