Tips til at udbrede kendskabet til din virksomhed

Har du et ønske om at udbrede kendskabet til din virksomhed, findes der flere måder, du kan gøre dette på. I denne artikel præsenteres nogle punkter, der kan være behjælpelige, når det drejer sig om at nå ud til nye kunder. En kombination af nedenstående forslag vil formentlig give dig det bedste resultat.

Markedsføring
Markedsføring er en meget anvendt metode, hvor du ved hjælp af flere discipliner kan reklamere for din virksomhed. Her skelnes typisk mellem traditionel markedsføring og online markedsføring.

Traditionel markedsføring er alle de former for reklame, som ikke foregår online. Det kan være et tv-spot, et radio-spot, en annonce i en avis eller et dagblad eller lignende. Online markedsføring er derimod – som navnet indikerer – markedsføring, der foregår online. Det kan være via annoncering på sociale medier, annoncering på Google eller andre søgemaskiner samt bannerannoncering på forskellige websider. Online markedsføring dækker også over din virksomheds hjemmeside. 

Brug klistermærker med logo til at skabe opmærksomhed
Forhandler du en form for produkt, er der gode muligheder for at skabe opmærksomhed omkring dit brand ved at anvende klistermærker med logo. Klistermærkerne gør dit produkt genkendeligt, og klistermærkerne bidrager til, at dine kunder og potentielle kunder kan huske din virksomhed.

Klistermærker med logo kan købes på rulle hos trykkerier – eksempelvis på webshoppen eccoprintshop.dk. Et flot klistermærke på dit produkt kan være med til at øge salget, fordi produktet ser præsentabelt og indbydende ud.

Få andre til at anbefale dig
En god (og billig) metode er, at få familie, venner og eksisterende kunder til at anbefale din virksomhed eller dit produkt til andre. Det er en effektiv metode til at få nye kunder, fordi anbefalingen fungerer som en anerkendelse af din virksomhed. Kom straks i gang med at få dine bekendte og nærmeste til at hjælpe dig med at nå ud til nye kundegrupper.