Volk lens set: Overblik over forskellige typer linser i sættet

Volk lens set et et linsesæt, hvor du kan vælge mellem forskellige typer af Volk linser alt efter dine ønsker, og hvad du har brug for til at kunne sørge for den bedste optiske undersøgelse af dine patienter. Med det rette linseudstyr kan du udføre en klar og præcis øjenundersøgelse og derudfra få et klart indblik i dine patienters syn.

 

De forskellige linser i Volk lens set

Nogle forhandlere tilbyder i hvert fald tre forskellige typer Volk linser til dit Volk lens set. Det er linser af typerne VTE, VDGTWF og Clearfield. Her får du et overblik over de forskellige typer linser og deres forskellige egenskaber.

 

VTE

VTE står for Volk TransEquator Lens. Denne type linser er designet til focal laser terapi og til at diagnosticere perifer fundus. Den har et uniket optisk design, som viser en realistisk kontur af nethindekonkavitet.

Linsens egenskaber giver mulighed for dynamisk bevægelse på globen. På denne måde øges det funktionelle synsfelt.

 

VDGTLWF

VDGTLWF står for Volk Digital Wide Field Lens. Denne type linse bruges primært til høj opløsning pan retinal undersøgelse.

Fordelene ved denne linse er flere. Denne type linse har et avanceret dobbelt asfærisk design og flerlags coating, som medvirker til forbedret billeddannelse. Den er udstyret med en ultimativ 90D linse med lignende forstørrelse og bredeste synsfelt efter hvirvlen.

 

Clearfield

Denne type Volk linser er en ny standard for mid field BIO linser til generel diagnosticering. Med reducerede optiske forstyrrelser som afbildningsfejl og refleksioner kan Clearfield tilbyde klare visninger ved dynamisk eksamination. Denne type linser er derfor gode til perifer nethindeundersøgelse som nethindeløsrivelse.

 

Kombiner sættet optimalt

Der findes altså mange typer linser, du kan få i et Volk lens set. Derfor er det en god ide at undersøge de forskellige typer nærmere, og se hvilke egenskaber linserne har hver især og derudfra vurdere, hvilke der passer bedst til netop at kunne undersøge, de optiske områder, du ønsker at arbejde med.