Alt det vi glæder os til i december måned

Julen er en tid, som vi alle ser frem til. Den bringer os glæde, latter og lykke. Vi glæder os også til julehyggen med julesange, maden på bordet, udveksling af gaver med familie og venner, bagning af julekager til julemanden (eller bare fordi) og til at følge årets julekalendere. Der er så mange ting at være taknemmelig for i denne særlige juletid!

Julehyggen med julesalmer

Det er en tid på året, hvor vi alle nyder at synge nogle af vores yndlings julesange. Vi synger dem på gaderne, i skoler og kirker samt hjemme eller på arbejdet sammen med familiemedlemmer eller venner. Sange som “Nu er det jul igen”, “Et barn er født i betlehem” og “Højt for træets grønne top” vækker minder hos os.

Julemaden, risalamande, og pakkeleg

Selvfølgelig er maden en vigtig del af julen. Vi glæder os til at spise veltilberedt flæsesteg, and, kalkun, det er lidt forskelligt, hvordan maden ser ud hos andre. Dertil hvide kartofler, brune kartofler, rødkål og den smagsfulde bruge sovs! – Selvom maverne er fulde, så glæder vi os alligevel til risalamande, i håb om, at vi finder mandlen og dermed mandelgaven!

Der skal jo også leges pakkeleg, hvor man har indkøbt sjove og brugbare, små gaver, som der skal kæmpes om ved hjælp af nogle terninger. Julen bringer sit inde legebarn frem hos voksne, hvilket er til stor fornøjelse for børnene.

Følge med i årets spændende julekalendre i fjernsynet

Det bedste er dog, at der er spændende julekalendere at følge med i på TV. Især “Tinka” og “Tidsrejsen” på DR1, har været store succeser de seneste år, og det er altid spændende at følge med i nye sæsoner. Her skal vi også huske de gode, gamle julekalendere, som også blive sendt, såsom Nissebanden og Pyrus, hvor de lidt ældre bliver helt nostalgiske. Læs mere på Jule-kalender.dk.

Pakkekalender for børn og vokse

Julen er også en tid, hvor man kan få lov til at forkæle sine børn, sin partner, sine forældre eller sin gamle oldemor. Det gøres igennem en pakkekalender, hvor modtageren skal åbne en lille gave hver dag. Det kan også være adventsgaver, hvor der hver søndag, hvor man forkæler kæresten med et wellnessophold, en hudplejeserie, eller biografbilletter til to personer.

Husk, at nyd julen

Juletiden er en dyr tid, da der skal købes gaver til pakkekalender, juelgaver og spillegaver. Dog er det vigtigt, at man husker på, at det kun er jul én gang om året, og du ved, hvornår julen ligger, så der er rig mulighed for at spare op i løbet af året, så man rigtig kan julehygge med sine nærmeste.