Den rigtige trøje til mænd

Der findes et utal af trøjer til mænd. Det er fordi, at der bruges mange forskellige ord til at beskrive en trøje. Det kommer meget an på materialet, hvor meget materiale der er brugt, samt hvilke detaljer trøjen har. Det kan både være, om trøjen har knapper, lynlås eller hætte på. Vi har stillet det op på fire forskellige måder og beskrevet forskellen på dem. En ting har de tilfælles: Alle kan man kalde en trøje

Bluse, Sweatshirt og Trøje

Bluse

Bluser er det gamle udtryk for en trøje. Ordet bruges ofte i hverdagstale om en trøje, hvilket gør det svært at bruge om nogen specifik type af trøje. Det er mest en ældre generel betegnelse for ordet trøje, som stadig bruges i dag.  

Sweatshirt

Sweatshirt er typisk en bluse med lange ærmer og rund hals. Den fremstillet i kraftig bomuld og kan have en hætte på. Den er meget kendt i sportsverdenen som blev brug meget i hiphop verden og gør stadig. I den tid hvor hip hop fra meget udbredt var det en helt klassisk sweatshirt uden ret mange detaljer. I dag bliver de lavet i mange detaljer som med tern, striber og logoer.

Trøjen

Trøjen er en moderne, fælles betegnelse for alle de forskellige trøjer, der findes. En trøje er enten maskin- eller håndstrikket med lange ærmer. Vi nævner nogen af dem herunder 

Striktrøjer, Hættetrøjer,  Crewnecks.

Detaljer i en trøje

Foruden de mange forskellige typer af trøjer er der også en del detaljer, som er værd at være opmærksom på. Nogle detaljer har en særlig effekt for resten af trøjen, eller også er du måske særlig vild med en detalje fremfor en anden.

Rullekrave, Lynlås, Knapper, V-hals og striber

Hvad stof finder de i?

Der finder rigtige mange bløde, lækre og behagelige materialer indenfor en trøje. det betyder samtidig ogå af du skal være opmærksom på hvad trøjen er lavet af.

Uld (rigtig lækker trøje vis du vælger den i 50% uld så klør den ikke.

Bomuld ( Også en lækker trøje i en klassisk materiale)

Nylon ( også et fint materiale.

Skrevet af Style By Dam