Der er mange gode grunde til at elske læder!

Der findes så mange gode grunde til at elske læder! Det har så mange gode egenskaber, og det er sådan et lækkert materiale. 

Jeg selv personligt er rigtig vild med læder og jeg ejer efterhånden rigtig mange læderprodukter. Det er jeg særligt godt kan lide ved læder er dets smidighed, naturlige patina, holdbarhed og så synes jeg duften af nyt læder er super fantastisk. 

Et sted jeg blandt andet elsker at købe læderprodukter er hos Bastian Lædervarer. 

De har et stort udvalg af mange forskellige læder produkter, herunder blandt andet lædertasker i form af håndtasker, weekendtasker, bæltetasker og meget mere. 

Bastian Lædervarer har været i branchen i mere end 20 år. De forhandler udelukkende deres eget mærke, og er med tiden blevet specialister på markedet. 

Alle deres produkter er fremstillet i ægte læder, og de bruger udelukkende læder af høj kvalitet. De bruger som regel slidstærkt bøffellæder eller mere fint og elegant kalveskind. 

Ved at de bruger læder af høj kvalitet, er du sikret, at deres produkter er meget slidstærke, og nogle du kan være glade for i mange år. 

Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan du behandler dine læderprodukter. 

Det er en rigtig god idé inden du tager dine nye læderprodukter, at du imprægnere dem, så de er mere modstandsdygtige overfor snavs. Derudover er det en rigtig god idé at pleje læderprodukter med noget læderfedt. På den måde kan de holde sig fine i mange år. 

Jeg har købt en del lædertasker, jeg skifter dem egentlig ikke ud så ofte, jeg kan bare godt lide at have lidt forskelligt at vælge imellem. 

I øjeblikket er jeg meget glad for bæltetasker, og har faktisk for nyligt købt to nye – en brun og en sort. Jeg synes de er rigtige gode i sommermånederne, og særligt smart når jeg skal cykle. Jeg synes, at det er super en super gode måde at få samling på nogle småting, og måden man kan bruge dem som en crossbody er super smart. Jeg kan rigtig godt lide at have hænderne frie, eksempelvis hvis jeg skal på shopping eller lignende, så er de også super gode.