Sexlegetøj og lingeri pakket i en fræk kalender

Julen varer lige til påske, men køber du den frække erotiske julekalender, så måske endda længere.

Julen er måneden hvor de fleste lever i en god blanding af stress og hygge. Nok mest stress for at nå alt den hygge der skal køres igennem. Derfor gælder det om at minimere så mange af de stressfulde elementer som overhovedet muligt. Hvis ikke dette er muligt, så få i det mindste sørget for at nyde resten af tiden fuldt ud. 

Decemeber er en måned der er forbundet med kulde og korte mørke dage. Det er derfor den perfekt måned at have hjemmelig hygge i. Men bare at sidde og glo julekalender med færdig-gløgg er et eller andet sted heller ikke virkelig ophidsende. Så derfor, kan vi kun sige at du/i bliver nød til at anskaffe jer en erotisk julekalender. Den er pakket med sexlegetøj, frækt lingeri, blid bondage og alt mulig andet godt. Vælger du f.eks. en erotisk julekalender hos FeeBee.dk så får du endda den lækre Womanizer med i kassen. For dem af jer der ikke ved hvad en Womanizer er, så er det nok den mest fantastiske klitoris stimulator, der til dags dato er lavet. 

Dermed får i en kasse der lægger grunden for den nok sjoveste julemåned overhovedet. Som der var en reklame der sagde på et tidspunkt. Det er forskellen på god jul og en jul i aldrig glemmer. 

Hver dag vil i kunne åbne en kasse i den flotte kalender. Her gemmer der sig en erotisk overraskelse. Aftalen kan så være at den skal bruges i løbet af dagen. Det vil sige at december byder på 24 frække dage. Man er naturligvis velkommen til at fortsætte helt til påske. Indholdet er lidt af det hele, der er noget til hende, ham og jer. Der er noget for de frække og noget for de rigtig frække. Så der bliver også flyttet et par grænser.