Kan man bestille en bilvask online?

Kan man bestille en bilvask online? 

Det korte svar er ja! 

For internettet har nemlig kronede dage, og vi ser en tendens, hvor rigtig mange forskellige slags services bliver leveret i en form for virtuel indpakning.

Hvis der er noget coronakrisen har lært os, så er det, at mange forskellige virksomheder har vist sig særdeles kreative på netop dette felt. 

Således har vi været vidne til alt lige fra online koncerter til online yoga holdundervisning, og listen kunne være meget, meget længere. 

Mange af disse aktiviteter ville de fleste naturligvis foretrække, de ikke (tvunget af omstændighederne) skulle foretages virtuelt, da nogle oplevelser ganske enkelt bare bliver bedre af, man er til stede sammen i et fysisk rum, hvor affekten er større. 

Ikke desto mindre har vi også været vidne til en lang række aktiviteter, som vi ikke tidligere mente kunne foregå virtuelt, men som har vist sig ganske onlineværdige.

Her tænker jeg i særdeleshed på konsulationer i lægeligt regi, f.eks. psykologsamtaler, hvor nogle patienter faktisk foretrækker at kunne sidde derhjemme i trygge rammer i stedet for at skulle forbi et fysisk konsultation. 

På den måde har teknologien forbedret mange services, og alt ovenstående ligger sig bare i slipstrømmen af, at det i forvejen er blevet langt lettere at bestille fysiske services online. 

Her tænker jeg f.eks. på mad-applikationerne Just-Eat og Wolt, men under coronakrisen har nemlig.com også vokset sig rigtig store. 

Noget, som måske skal gå op for folk, er, at der i det hele taget er dukket rigtig mange services op på markedet, som er blevet super lette at bestille online. 

Nu har denne artikel selvsagt til hensigt at promovere online bilvask, og så tænker du formentlig: “Hvad skal jeg bruge en online bilvask til, når min bil er fysisk beskidt?” 

Og du har selvfølgelig ret, men her henvises der til, at du kan bestille en online bilvask, hvor og hvornår det passer dig. 

Det vil jeg anbefale du prøver, i stedet for at køre i vaskehallen. Vælg gerne en, som benytter damp, så du undgår unødvendigt spildevand. 

God fornøjelse.