Smarte, farverige køletasker og madkasser til børn

Er du den type forælder, der foretrækker at have indflydelse på dit barns frokost, eller synes du bare, at det er megahyggeligt at lave madpakke til den lille? Begge dele er helt og aldeles okay, og der findes masser af lækre og sjove madkasser, som din guldklump vil elske. Men skal madkassen holdes frisk, så skal den jo også helst være på køl, og derfor er det også smart at kigge efter en køletaske til madkassen eller en rygsæk med indbygget kølelomme.

Hold madkassen frisk med en køletaske

Madkasser til børn bør opbevares køligt, og derfor er det en rigtig god idé at få sig en køletaske til madkassen, hvis spirrevippens frokost ikke skal blive kedelig. Har du stået derhjemme og gjort dig umage med at pakke en lækker frokost, så fortjener både du og dit barn også, at madpakken stadig er lækker, når den skal spises.

Med en køletaske kan du sørge for, at madpakken holder sig frisk hele dagen. De fås i alverdens farver og designs, og der skal nok være en, som selv den allermest kræsne guldklump ikke kan modstå. Er prinsen eller prinsessen tosset med tigere, vild med hvaler, gakket med giraffer eller forelsket i enhjørninger? Når det kommer til køletaskedesign, så er der nærmest ingen grænser!

Flotte madkasser med forskellig indretning

Hvordan får man sin unge til at interessere sig for madpakken? Lækkert og varieret indhold er selvfølgelig en god idé – det burde måske give sig selv, men både madkassens ydre og dens indretning kan også være med til at øge interessen.

Madkasser til børn fås i alle regnbuens farver – ja man skal jo helst ramme rollingens yndlingsfarve. Men indretningen fås også i forskellige varianter. Du kan både vælge hvor mange rum, der skal være, og hvilket billede der skal være i bunden af madkassen.

Smart og praktisk design

Madkasserne er fremstillet med tanke på holdbarhed. Lågets silikonefurer sørger først og fremmest for, at madkassen holdes tæt forseglet, sådan så maden holdes frisk i længst mulig tid. Men oven i det så sørger låget også for at holde madkassens rum adskilt, selv hvis den rystes eller ligger dumt i tasken.