Trafik til din virksomhed med en hjemmeside

Vil man bygge sin egen hjemmeside med det formål at skabe en større opmærksomhed på sin fysiske placering, er der nogle grundlæggende overvejelser man skal gøre sig. Har man kompetencerne til at lave en hjemmeside selv, er det den billigste løsning, men det er ikke altid den mest ideelle. Der er mange virksomheder som tilbyder at bygge hjemmesider, og på meget kort tid have den klar til at blive lanceret. De sørger for at købe et gyldigt domæne, og gerne et som passer til det land du operere i, så man får et domænenavn med dk til sidst i Danmark. Ydermere sørger de selvfølgelig for en flot og brugervenlig hjemmeside, der er designet efter dine egne ønsker. Der er mange forskellige prisklasser på at få lavet en hjemmeside, men det plejer at kunne betale sig. Lav din egen research, og find en hjemmeside designer der dækker dine behov.

Markedsføring

En hjemmeside er ingenting uden markedsføring. Det er nemlig markedsføring som skal sørge for at hjemmesiden rent faktisk bliver fundet af potentielle kunder. Her har man igen flere muligheder for hvordan det skal gøres, og ved de fleste virksomheder begrænser man sig ikke kun til én markedsføringsplatform. Man kan vælge at starte der hvor man allerede oplever at der har været størst opmærksomhed, eller hvor folk førhen fandt frem til din virksomhed, uden at bruge en hjemmeside. Måske har man i forvejen en flot instagram eller Facebook, med en stærk følgerbase, så ville det være smart at starte ud med at annoncere på disse to platforme, da ens social proof allerede er veletableret. Google er den anden store mulighed, hvor man kan blive fundet i google søgemaskine, når folk søger efter relevante søgeord for din virksomhed. Tilbyder ens virksomhed fx at spille minigolf indendørs, så skal man gå efter at rangere på google, når folk søger efter noget der indeholder ordet minigolf. Det er vigtigt at man laver en grundig søgeordsanalyse, da man med de forkerte søgeord nemt kan komme til at bruge penge forgæves. Det kan være at din virksomhed også tilbyder at spille pool, og du vil derfor gerne rangere på “pool” som søgeord. Problemet her er at ordet har flere betydninger, og folk der søger pool vil faktisk gerne have en dukkert i stedet for et spil med kugler.

Der er altså flere ting der skal tænkes i gennem før man fra den ene dag til den anden åbner en hjemmeside. Håber det har givet dig et lille indblik i hvordan du vha. en hjemmeside kan få kunder ud i din fysiske forretning.